kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 19 Svibanj 2016 21:14

Novinar Slobodne, brat čelinika HDZ-a, pretukao kandidata Mosta za gradonačelnika Vrgorca

Autor: maxportal.hr Autor: maxportal.hr

Božo Petrov na Facebook profilu je objavio je da su posljednjih mjeseci MOST, njegovi vijećnici i simpatizeri u lokalnim sredinama izloženi velikom pritisku od simpatizera HDZ-a i stranaka Domoljubne koalicije.

“Posljednjih šest mjeseci, kako bi sakrili neke nečasne radnje prema Mostu tijekom pregovora, a i zato što ime je tako naprosto lakše objasniti neke stvari, Most je u jednom dijelu medija kontinuirano predstavljan kao kukavičje jaje i trojanski konj HDZ-a. Mi članovi, zastupnici i čelnici Mosta koji smo svih ovih godina svjedočili nastajanju naše ideje u sredinama iz kojih potičemo, znali smo da je to jako udaljeno od istine.

 

Naime, svih ovih godina u svojim lokalnim sredinama doživljavali smo neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo s članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka njihove Domoljubne koalicije.

 

Nažalost, ovih dana to se ponovilo. U Vrgorcu, gdjeNezavisna lista mladihkoja uživa punu potporu Mosta, na njenog čelnikaAntu Pranića(na fotogografiji), u lokalnom kafiću grubo je nasrnuo i fizički ga ozlijedio brat čelnika vrgoračkog HDZ-a,Mate Primorac, ujedno i novinar Slobodne Dalmacije.

 

Most poručuje njemu, a i svima drugima koji će u budućnosti pokušati silom ili na druge nedopustive načine vršiti pritisak na članove Mosta ili nezavisnih lista koje uživaju našu potporu, da batina ima dva kraja.

 

Ali na onom našem kraju ne kriju se udarci pepeljarom, gušenja ili gaženja automobilom, ovo su sve redom nabrojani istiniti događaji, na našem se kraju batine krije predana borba do zadnjeg atoma snage, za bolju Hrvatsku i za čiste račune u našim sredinama. Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube”, napisao je Petrov.

Pročitano 2042 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering