kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 15:49

Mirko Rašić izabran za predsjednika mladeži HSP-a dr. Ante Starčević

Mirko Rašić izabran za predsjednika mladeži HSP-a dr. Ante Starčević

Na sjednici HSP-a dr. Ante Starčević podružnice Ljubuški koja je održana u Gradskoj vijećnici koju je vodio predsjednik podružnice gos. Mate Antić za predsjednika mladeži izabran je Mirko Rašić rođen 19. travnja 1990. u Čapljini.

Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje završio u Ljubuškom. Godine 2008. upisao studij arheologije na Filozofskom fakultetu u Mostaru gdje diplomira 2013. sa temom "Rimska vojska u dolini Trebižata". Iste 2013. godine upisuje Poslijediplomski studij na odjelu za Arheologiju sveučilišta u Zadru na kojem je trenutno student. Kao referent sudjelovao na nekoliko međunarodnih znanstvenih skupova. Kao student sudjelovao na iskopavanju niza arheoloških lokaliteta. Voditelj je znanstvenog projekta revizijska iskopavanja "oratorija" u Borasima. Organizator I. Međunarodnog kongresa u spomen 130 godina muzeja na Humcu sa temom "Kulturno-povijesna baština općine Ljubuški".

Gos. Mirko Rašić se zahvalio svima nazočnima na ukazanom povjerenju,te u svome obraćanju je iznio projekata za koje će se zalagati kao predsjednik mladeži.

Uz prisustvo članova mladeži na sjednici su nazočili i ostali članovi HSP-a dr.Ante Starčević BiH podružnice Ljubuški.

Mladež HSP-a dr.Ante Starčević BiH podružnice Ljubuški na čelu sa predsjednikom Rašićem isklj"učivo će se zalagati za dobrobit građana općine Ljubuški uz slogan Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."

BOG I HRVATI...

Pročitano 2479 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering