kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 24 Svibanj 2016 18:39

Kaščanima vodeće "uloge" na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima u Vrgorcu

Autor: kasce1.blogspot.ba Autor: kasce1.blogspot.ba

Vrgorčani 5. lipnja biraju novo vodstvo grada...
Kašče na političkoj pozornici u Vrgorcu predstavljaju diplomirani inženjer ekonomije Neda Primorac, pedijatrica dr. Nada Jelavić i ing. Zdravko Primorac.

Neda Primorac, potpredsjednica NLM, nositeljica je liste NLM za Gradsko vijeće.

ljportal.com - Ljubuški Portal
Evo kako našu Nedu predstavljaju kolege iz NLM:
"Na 1. mjestu naše liste nalazi se Neda Primorac, potpredsjednica NLM-a. Njena pozitivna energija i iskustvo daju novu dimenziju našem timu. Rođena je u Kašču, 29.03.1962.godine, a po struci je inženjer ekonomije. Baveći se cijeli život financijama koje su ujedno i bolna točka Vrgorca, svakako je oslonac na kojeg možemo računati ukoliko nam ukažete povjerenje.

 

Uz posao na kojem ju uvijek možemo vidjeti vedru i susretljivu, Neda je aktivna i u poljoprivredi i sportu, a uvijek ima energije i za putovanja i razne hobije. Nede, vodi nas."Naša Kaščanka i vrgorska pedijatrica, dr. Nada Primorac Jelavić, kandidat je Domoljubne koalicije za gradonačelnicu Vrgorca.  Rođena je u Kašču, 06.07.1956 godine.
Dr. Nada Primorac Jelavić je na proteklim izborima, održanim u srpnju prošle godine, bila nositeljica koalicijske liste Domoljubne koalicije za Gradsko vijeće.

 

Na listi Domoljubne koalicije za Gradsko vijeće je i bivši zamjenik gradonačelnika grada Vrgorca, ing. Zdravko Primorac, dugogodišnji voditelj Šumarije Vrgorac. Rođen je u Kašču 20.01.1962 godine.

 


"Dr. Nada Jelavić kandidatkinja za gradonačelnica i njen tim poručuju kako ne žele vladati već služiti u savezu s građanima."

 

*** Poželimo im puno sreće na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima u Vrgorcu!

Pročitano 2078 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering