kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 03 Lipanj 2016 21:39

AUDIO: Snimak 36.sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

Autor:  Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Danas je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana 36 sjednica Općinskoga vijeća Ljubuški. Pod točkom Aktualni sat (vijećnička pitanja, sugestije, prijedlozi i ostalo), načelnik Barbarić je izvijestio vijećnike o povratu duga tvrtki „Nativa“, a bilo je i nekoliko vijećničkih pitanja, prijedloga i sugestija.


Vijećnici su raspravljali o 12 točaka dnevnog reda: Informacija o radu za 2015. godinu i Program rada za 2016. godinu Doma zdravlja Ljubuški, te Informacija o radu za 2015. godinu i Program rada za 2016. godinu Crvenog križa Ljubuški primljene su na znanje bez rasprave, a Informacija o stanju sigurnosti za 2015. godinu na području općine Ljubuški, uz dva kraća pitanja i odgovor također je primljena na znanje.

 

Na sjednici je, uz četiri glasa protiv, usvojen Prijedlog Rješenja o dodjeli koncesije za obavljanje poslova prikupljanja i odvoza komunalnog otpada na području općine Ljubuški tvrtki Alba s obzirom da se ona jedina prijavila na raspisani natječaj.

 

Prijedlog Odluke o pokretanju postupka o dodjeli koncesija za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Ljubuški, Prijedlog Rješenja o imenovanju Povjerenstva za provedbu postupka dodjele koncesija na poljoprivrednom zemljištu na području općine Ljubuški, te više Prijedloga Rješenja o dodjeli na korištenje zemljišta u poljoprivredne svrhe usvojeni su bez nekih većih rasprava. Pod točkom Aktualni sat (vijećnička pitanja, sugestije, prijedlozi i ostalo), načelnik Barbarić je izvijestio vijećnike o povratu duga tvrtki „Nativa“, a bilo je i nekoliko vijećničkih pitanja, prijedloga i sugestija. Kada su u pitanju ostale točke dnevnog reda nije bilo nekih većih rasprava ni razmimoilaženja u razmišljanjima vijećnika.

 

U audio zapisu poslušajte integralni snimak 36. sjednice Vijeća
 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pročitano 1189 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering