kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 24 Srpanj 2016 12:41

AUDIO: Održana javna tribina s nazivom: ''Ljubuški zaslužuje biti grad''

Autor:  Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

U četvrtak je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom prof. Ante Paponja, kandidat za načelnika općine Ljubuški, a kojeg podupiru Hrvatski savez HKDU Hrast, HSP i HDZ1990. održao javnu tribinu s nazivom: ''Ljubuški zaslužuje biti grad''.


U svom izlaganju prof. Paponja je iznio povijesne činjenice koje govore kako je Ljubuški u svim epohama bio grad, te naglasio da takav status zaslužuje i danas .

 

Osvrnuo se i na današnje  stanje u Ljubuškom, glede  gospodarstva, prometa, poljoprivrede, školstva, kulture, turizma, braniteljske populacije, te na iseljavanje mladih . Iznio je svoja viđenja kojima bi se, kako je rekao, moglo dodatno poraditi na iskorištavanju potencijala ljubuške općine. Pri kraju tribine govorili su i  predstavnici stranaka koje podupiru prof. Paponju u njegovoj kandidaturi za mjesto načelnika, a posjetitelji su postavljali pitanja, iznosili prijedloge i sugestije.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pročitano 2326 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering