kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 27 Kolovoz 2016 10:24

Priopćenje za javnost sa 47. sjednice Vlade

Autor: vladazzh.com Autor: vladazzh.com

U četvrtak 25. kolovoza 2016. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem dopredsjednika Vlade i ministra financija Tonija Kraljevića, održana 47. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Na jučerašnjoj sjednici Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“

Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu za razdoblje siječanj – ožujak 2016. godine; Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu za razdoblje siječanj – lipanj 2016. godine, koje je upućeno u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, te Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2016. godine.

 

Vlada je donijela Odluku o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu; Odluku o utvrđivanju visine i načinu isplate naknade za korištenje godišnjeg odmora (regres) za 2016. godinu; Odluku o pokretanju stečajnog postupka nad Gospodarskim društvom Ljubuška tkaonica d. o. o. Ljubuški; Odluku o kriterijima i uvjetima za izbor i imenovanje ravnatelja i zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke te Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški i Doma zdravlja Široki Brijeg.

 

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju i ponovnom imenovanju privremenog Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Ivan Landeka, Ankica Šaravanja, Davor Hrstić, Slaven Tomić i Jure Lauc.

Pročitano 1472 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering