kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 30 Kolovoz 2016 22:31

OBAVIJEST o podnošenju zahtjeva za akreditiranje promatrača

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

U skladu sa člankom 17.4. Izbornog zakona i Naputkom o uvjetima i procedurama za akreditiranje izbornih promatrača u BiH (''Službeni glasnik BiH'', broj 37/14), obavještavaju se politički subjekti koji su ovjereni za sudjelovanje na Lokalnim izborima 2016. godine u izbornoj jedinici 171A Ljubuški,

da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva za akreditiranje promatrača 15 (petnaest) dana prije dana održavanja izbora, odnosno najkasnije do 17. rujna 2016. godine.

 

Zahtjev za akreditiranje promatrača politički subjekti podnose Općinskom izbornom povjerenstvu, te će se isti smatrati važećim samo ako su ga potpisale osobe koje su u prijavi za ovjeru za sudjelovanje na izborima navedene kao osobe ovlaštene za zastupanje i čiji je potpis deponiran kod Središnjeg ili Općinskog izbornog povjerenstva. Uz zahtjev za akreditiranje, politički subjekti popunit će listu predloženih promatrača koja sadrži ime i prezime, broj važeće osobne iskaznice i jedinstveni matični broj promatrača, te obrazac pravila ponašanja s potpisanom izjavom o poštivanju tajnosti glasovanja svakog predloženog promatrača. Obrazac zahtjeva za akreditiranje promatrača i obrazac za listu predloženih promatrača se može preuzeti na web stranici www.izbori.ba ili kod Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški.

Pročitano 1005 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering