kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 29 Ožujak 2014 15:44

FOTO: Davor Ivo Stier u posjetu Ljubuškom

Piše: Mile Kraljević | Radio Ljubuški Piše: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Davor Ivo Stier izabran je za zastupnika u Saboru na parlamentarnim izborima 2011.godine. Postao je članom Odbora za međuparlamentarnu suradnju i Odbora za europske integracije, a imenovan je potpredsjednikom Odbora za vanjsku politiku.


Ujedno je imenovan i članom Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a i Izaslanstva Hrvatskog sabora u Zajedničkom parlamentarnom odboru RH-EU.


U travnju 2013. Stier je izabran za hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu, Na sjednici Odbora za vanjsku politiku Europskog parlamenta u srpnju 2013., Stier je zatražio da Europska unija snažnije podrži pravo hrvatskog naroda u BiH na jednakopravnost s ostalim konstitutivnim narodima te tako internacionalizirao "hrvatsko pitanje" u BiH.


Ovih dana Stier je boravio u Bosni i Hercegovini gdje je imao priliku popričati s političkim čelnicima svih konstitutivnih naroda, osobito s hrvatskim predstavnicima. Jutros je boravio u Ljubuškom gdje je razgovarao s čelnicima općine Ljubuški, načelnikom Nevenkom Barbarićem i predsjednikom Općinskog vijeća Tonijem Kraljevićem, te predsjednikom Skupštine ZHŽ Antom Mišetićem.

 

U audio prilogu prilogu poslušajte što je u prigodi posjeta Ljubuškom za naš radio izjavio Davor Ivo Stier.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

lj

lj

lj

 

 

Pročitano 6342 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering