kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 12 Studeni 2016 11:21

Željko Primorac: Antu Pranića je napao njegov birač, spasili ga HDZ-ovci

Autor: dalmacijanews.hr Autor: dalmacijanews.hr

Povod napadu na gradonačelnika, kojeg ovim putem osuđujemo kao i svaki drugi fizički napad na bilo koju drugu osobu, su drastična poskupljenja režija od strane gradonačelnika - kaže Primorac


Nakon što se putem Facebooka u petak navečer o napadu na njega oglasio vrgorački gradonačelnik Ante Pranić, svoje viđenje događaja putem priopćenja i demantija jutros je iznio Željko Primorac, predsjednik HDZ-a Vrgorac. Njegovo propćenje prenosimo autentično i u cijelosti:


"Pranića (MOST) je napao njegov birač zbog lažnih obećanja, spasili su ga HDZ-ovci koje želi otpustiti.


Zaista smo s čuđenjem primili vijest kako je gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić (MOST) za fizički napad na sebe u prostorijama grada optužio HDZ Vrgorac. Hrvatska demokratska zajednica Vrgorac s navedenim događajem nema apsolutno nikakve veze. Štoviše, bijesni građanin koji je napao gradonačelnika je deklarirani protivnik HDZ-a i glasač gospodina Pranića. Jedina veza koju HDZ ima s navedenim događajem je činjenica da su članovi HDZ-a, zaposlenici grada, koje gradonačelnik već mjesecima želi potjerati kući spasili gradonačelnika od sigurnih većih batina tako što su razdvojili sukobljene strane.


Povod napadu na gradonačelnika, kojeg ovim putem osuđujemo kao i svaki drugi fizički napad na bilo koju drugu osobu, su drastična poskupljenja režija od strane gradonačelnika. Gradonačelnik Pranić u svojoj kampanji nije kazao kako će Vrgorčani plaćati najskuplju vodu u Hrvatskoj, ali danas je plaćaju…Ionako osiromašen puk na udaru je novih nameta kojima gradonačelnik pokušava pokriti svoje ne snalaženje u vođenju grada.


U samo par mjeseci na čelu grada Pranić je grad zadužio za nekoliko milijuna kuna, otvorio desetke pravnih procesa protiv grada, zaradio kaznenu prijavu zbog krivotvorenja službenih dokumenata, a uz sve to zaposlenici grada, gradskih službi i ustanova tri mjeseca nisu primile plaću. Pored toga, gradonačelnik je svojoj biračkoj bazi obećao brojna zapošljavanja, obećanja ne može ispuniti pa nervoza svakog dana raste. Posljedice takvih lažnih obećanja osjetio je jučer na vlastitoj koži. Ukratko, Vrgorčani su na posljednjim lokalnim izborima (izvanrednim) birali gradonačelnika kojemu je slogan bio „budućnost“, a na koncu su dobili „Mostove ovrhe“!"

Pročitano 1089 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering