kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016 21:25

FOTO&AUDIO: Usvojen Proračun za 2017. godinu

Autor:  Mile Kraljević | Radio Ljubuški Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Na trećoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški u ovom sazivu usvojen je najvažniji dokument iz njegova djelokruga, Proračun općine Ljubuški za 2017.godinu u iznosu od 9.149.000 KM što je za oko 600 tisuća više nego godinu ranije.

Na današnjoj sjednici nešto mirniji je bio i Aktualni sat gdje je načelnik odgovarao na upite o povratu poreza, Dječjem vrtiću, dugu gradu Vrgorcu za vodu i suradnji općinske vlasti s Mjesnim zajednicama.


Ostale točke dnevnog reda prolazile su bez rasprave, a za istaknuti je usvajanje Prijedloga Odluke o oslobađanju plaćanja cijene priključka na komunalnu infrastrukturu opskrbe pitom vodom u naselju Gradska.


Nakon što su usvojena dva, a odbijeno osam amandmana na Proračun, vijećnici su uz pet glasova protiv usvojili Proračun općine Ljubuški. S pet suzdržanih glasova usvojen je Prijedlog Odluke o izvršenju Proračuna općine Ljubuški za 2017.godinu.


Poslušajte cjelovit snimak 3. sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Pročitano 2379 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering