kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 31 Srpanj 2016 12:10

FOTO: U Studencima održan turnir u boćanju Ožujsko boće kup 2016

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Boćalištu Bandur u Studencima održano je finale turnira u Boćanju pod pokroviteljstvom Ožujskog piva -  Ožujsko boće kup 2016. Prijava za turnir je bila 10 čepova bilo kojeg Ožujsko piva. Od 20 prijavljenih ekipa u finalu su igrale ekipa "Teskera" i ekipa "Fazan", dok je večer prije ekipa "Pavlović paneli" zauzela 3.mjesto.

Više sreće i više dobrih izbijanja je imala ekipa Fazan te su visokom pobjedom osvojili glavnu nagradu na Ožujsko boće kupu Ljubuški, a ujedno i dobili priliku da sudjeluju u Velikom finalu Ožujsko boće kup-a Hercegovina Posušju gdje će sudjelovati pobjednici turnira odžanih u Ljubuškom, Međugorju, Čapljini, Posušju i Tomislavgradu.

 

Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa su dobile nagradu od 500 KM odnosno 300 KM, dok je trećeplasirana ekipa dobila Ožujsko poklon paket.

Pošto se ovo prelijepo igralište nalazi na samom ulazu u Kravicu, mnoštvo turista je pokušalo shvatiti što se događa i koja su pravila ove njima neobične igre.

Nagrade pobjednicima je uručio predstavnik Ožujskog piva Petar Bešlić.

Uz podršku Ožujskog piva te ovakve precizne bućače kao i vlasnike boćališta kao što je Dane  Bandur Ožujsko boće kup 2016 biti će početak jedne prelijepe tradicije.

 

Pročitano 2942 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering