kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 14:32

Armani mame pobjednice prvog turnira mama

Zorica Volarević | Dnevni list Zorica Volarević | Dnevni list

Ni jučer nije nedostajalo adrenalina i dobre zabave na završnici turnira mama u organizaciji regionalne dječje škole nogometa nogometnog kluba Sloga Ljubuški.

U sportskom centru Brkić u Studencima odigrane su dvije utakmice, ona za treće mjesto i finalna utakmica, u kojoj su se dvije ekipe borile za prvo i drugo mjesto.


Mamama ni ovoga puta nije nedostajalo potpore od djece i muževa, a unatoč ozljedama i umoru od prethodnog dana, ponovno su hrabro izišle na teren i pokazale svoje zavidno nogometno znanje. Budući da su u subotu odigrane utakmice nakon kojih su se znali polufinalisti i finalisti, jučer su na teren najprije istrčale ekipe Big mame i Ekstra mame, koje su se borile za treće mjesto. Nakon žestoke igre utakmica je završila izjednačenim rezultatom 1:1, nakon čega je uslijedilo pucanje penala, da bi na kraju rezultat bio 3:2 za ekipu Ekstra mame.

Nakon njih na teren su izišle preostale dvije ekipe, finalistice turnira mama, ekipe Armani mame i Polu mame, a pobjedu u ovoj utakmici odnijela je ekipa Armani mama, a za njih je gol postigla Antea Puljić. Pobjedničkoj ekipi uručene su prigodne diplome, a za sve sudionice turnira kao i ostale goste organiziran je domjenak. Mame su se zahvalile organizatorima na ideju, pozivu i prilici da sudjeluju, a svoj dolazak su najavile i za sljedeću godinu, u još većem broju.

Pročitano 1570 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering