kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 08 Rujan 2016 21:21

Ljubuški dobiva Cheerleading klub

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Oduvijek Vas je privlačila gimnastika, akrobacije, gledali ste navijačice i navijače u američkim filmovima i željeli biti poput njih? Sada je došlo i Vaše vrijeme. Ljubuški dobiva cheerleading klub. Cheerleading je od 2013. godine priznat službeno kao sport, a trenutno traju pregovori oko ulaska na Olimpijske Igre.

Od 4 grada u Zapadnohercegovačkoj Županiji tri imaju svoj klub i već godinama se natječu na prvenstvima kako u državi tako i u Europi, ali i u Americi, sada je došao red i na Ljubuški.

 

Pozivamo sve cure i dečke od 3 do 26 godina da nam se pridruže. Treninzi će se održavati nedjeljom u dvorani OŠ Marka Marulića u Ljubuškom. Upis i prvi lagani trening biti će održan 25. 9. 2016. godine u 15:00h za sve uzraste, a nakon upisa formirati ćemo ekipe i raspored treninga.

U prvoj sezoni kluba članove očekuje sudjelovanje na državnom cheerleading kampu kao i sudjelovanje na 7. Cheerleading i Cheerdance prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će se u ožujku održati u Posušju. Uz to tu su i nastupi, druženja, zabava.


Zašto cheerleading?

 

Cheerleading je atraktivna kombinacija dinamičnog plesa i gimnastike koja potječe iz Amerike. Karakteriziraju ga čvrsti i oštri pokreti ruku te pokreti tijela. Navijači izvode razne gimnastičke elemente,navijačke skokove, dizanja, gradnju piramida i raznih vrsta nivoa unutar tih dizanja. Cheerleading je najbrže rastući sport na svijetu te najmasovniji sport iza nogometa, te je proglašen najatraktivnijim sportom na svijetu. Cheerleading je jedini sport na svijetu u kojem se ravnopravno natječu cure i dečki.

 

Zapadnohercegovačka Županije se pokazala kao jako plodno tlo cheerleading talenata, a cheerleading uz pravilan rad trud i zalaganje osim pobjeda donosi i stipendije za najjača svjetska sveučilišta. Otvaranje cheerleading kluba u Ljubuškom podržala je i Općina Ljubuški.

 

Sve informacije na broj telefona 063-093-300, email kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na facebook stranici kluba Hrvatski cheerleading klub Ljubuški.

 

Hrvatski cheerleading klub Široki

Pročitano 2115 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering