kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 12 Rujan 2016 12:22

FOTO: Tiskovna konferencija uoči utakmice Izviđač CO – Celje PL

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal FOTO: LJ::portal

Danas je u prostorijama RK Izviđač CO u Ljubuškom održana konferencija za novinare povodom prve domaće utakmice, drugog kola SEHA lige koju će rukometaši Izviđač Central Osiguranje odigrati u srijedu, 14. rujna 2016. godine s početkom u 17:00 sati

u Ljubuškom protiv ekipe Celje PL. Prvo je novinare pozdravio press manager Slaven Tomić te se nakon njega obratio trener Zdenko Grbavac koji je govorio o važnosti događaju koji se odigrava u Ljubuškom.

 

"Mislim da je ova ekipa Izviđača ušla u jednu novu dimenziju rukometa i rukometne igre te je ovogodišnja SEHA liga jedna od najjačih rukometnih liga na svijetu. Ovo ljeto smo se trudili pripremiti što je bolje moguće i u Bjelorusiji pokazali da imamo određenu kvalitetu. Unatoč porazu ostavili smo dojam i pokupili simpatije da igramo moderan rukomet, a to isto očekujem i u narednim susretima pogotovo u srijedu protiv jake ekipa Celja. Mi adut vidimo u tome što smo domaćini i što ćemo pred dobro popunjenom dvoranom dati sve od sebe i pokušati pobijediti", rekao je Grbavac.

 

Nakon toga riječ je uzeo kapetan Ivan Miličević objasnivši što možemo očekivati u toj utakmici protiv Celja koje je jaka ekipa ali imaju šanse jer je njihova šansa borbenost i zalaganje, vjerujući u povoljan rezultat ostvarenja uspjeha jer su na svom terenu i publika im je dodatni motiv i snaga bez koje je puno teže.


Prema riječima direktora Branka Vukojevića vratili su  titulu u Ljubuški i po peti put postali prvaci, što nije bilo lako za jednu malu sredinu, ali Ljubuški je rukometni grad.
"Mi smo morali uložiti ogromne napore da ispoštujemo  sve procedure i da udovoljim svim zahtjevima, ali smo u tome uspjeli i spremni smo. U Ljubuški dolaze velike ekipe i vraćamo ovamo velike igrače koji su iznikli iz naših klubova, doći će ovdje Mirko Alilović, Denis Buntić, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Mirko Herceg. Tako da ćemo imati priliku ne smo da ugostimo strane velike asove nego i naše koji su svoje prve dane započeli u Izviđaču", rekao je Vukojević.


Vukojević se posebno zahvalio mladim igračima i sponzorima što su omogućili da možemo biti sudionici ovog velikog natjecanja.

 

Pročitano 3202 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering