kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 17 Rujan 2016 02:56

Grbavac: U Našicama ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti

Autor: Ljubuški portal | ljportal.com Autor: Ljubuški portal | ljportal.com FOTO: izvidjac.com

Uoči gostovanja u Našicama kod Nexea u 3.kolu SEHA Gazprom lige u prostorijama Izviđača održana je tiskovna konferencija na kojoj su o utakmici govorili trener Izviđač CO Zdenko Grbavac i desni vanjski bek Mateo Rodin.


"Dobro su mi poznati igrači iz Našica, naša očekivanja su kao i u svim utakmicama da pružimo što bolju igru i pokušamo pobijediti. To će biti teško jer Nexe je u težem položaju od nas, imaju tri poraza i nisu očekivali domaći poraz od Tatrana u zadnjoj utakmici. Mislim da će nas ozbiljno shvatiti , a mi iako smo se emotivno ispraznili pokušati ćemo dati sve od sebe i pobijediti u Našicama", rekao je trener Izviđač CO Zdenko Grbavac.

 

 

"Mislim da možemo do tri boda u Našicama. Ekipu domaćina dobro poznajem, tri igrača su iz Ljubuškog. Iako ja prvi put igram ovako jake utakmice, moja i klupska očekivanja su velika jer smo protiv Meshkova pružili solidnu utakmicu, a protiv Celja smo nesretno izgubili i sada idemo u Našice pobijediti", zaključuje Mateo Rodin igrač Izviđač CO.

 

 

U suprotnom taboru također se nadaju prvoj pobjedi u SEHA ligi, opširnije o situaciji u momčadi Nexe i dvoboju pogledajte u najavi utakmice trenera RK Nexe Zdenka Kordia i Mirka Hercega.

 


Podsjećamo u momčadi Nexea igraju tri bivša "Skauta" Mirko Herceg, Marin Vegar i Tomislav Nuić, a utakmica je na rasporedu u nedjelju 18. rujna u Našicama s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na Arena Sport HR.

 

Pročitano 1084 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering