kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 25 Rujan 2016 23:05

Najavljujemo i pozivamo vas na rukometni spektakl u Ljubuškom: HRK Izviđač - PPD Zagreb

Autor: izvidjac.com Autor: izvidjac.com

U utorak, 27.09.2016. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:00 sati održat će se još jedan rukometni spektakl.
U okviru 4.kola regionalne Gazprom-SEHA lige sastaju se HRK Izviđač CO i RK PPD Zagreb iz Zagreba.

U utorak je nova utakmica za dokazivanje.


Na jednoj strani bit će naša mladost predvođena Josipom Šarcem, Matejom Hrstićem, Davidom Mandićem, Mariom Pavlakom, Kristijanom Jarkom, Josipom Čuturom, Antom Grbavcem, kapetanom Ivanom Miličevićem, …, a na suprotnoj strani bit će velika rukometna imena: Igor Vori, Zlatko Horvat, Josip i Toni Valčić, Ivan Stevanović, Stipe Mandalinić, …, a tu će biti i naš dojučerašnji „Skaut“ Josip Ereš.

 

Na jednoj strani s klupe će dirigirati naš Zdenko Grbavac „Grba“, a na klupi višestrukog prvaka Hrvatske, dvostrukog prvaka Europe i prošlogodišnjeg četvrtfinaliste Lige prvaka bit će karizmatični strateg i nekad najbolji rukometaš svijeta Veselin Vujović.

 

Prilika je da dođete Gradsku športsku dvoranu, uživate u rukometnom spektaklu i da fer i sportskim navijanjem podržite naše momke.

 


Obavijest o ulaznicama


Ulaznice za rukometnu utakmicu 4. kola SEHA-GAZPROM lige između RK Izviđač CO  i RK PPD Zagreb, koja se igra utorak,27.09.2016. godine s početkom u 17,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, mogu se kupiti u Caffe baru RAFAELLO, Caffe baru EUROPA 98, Noćnom klubu DIAMOND, Caffe baru Kerametal i restoranu AVANTGARDE.

 


Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaz za djecu je besplatan.

 

Još jedna informacija, u prodaji su i godišnje ulaznice RK Izviđač CO.

Godišnja ulaznica omogućuje gledanje svih utakmica muške i ženske ekipe u sezoni 2016/2017.

Cijena godišnje ulaznice je 30 KM.

Pročitano 1203 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering