kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 14:44

18. memorijal “Ludvig Lutko Pavlović”

Dnevni list Dnevni list

U ljubuškoj gradskoj sportskoj dvorani je održan 18. memorijal “Ludvig Lutko Pavlović” u čast i sjećanje na prvu žrtvu Domovinskog rata u BiH.

Pobjednik minipiramide u tajlandskom boksu je bio reprezentativac BiH Muamer Jugović. U prvoj polufinalnoj borbi je klasičnim nokautom savladao seniorskog amaterskog prvaka svijeta, reprezentativca Hrvatske

Zlatka Bajića, da bi u finalu pobijedio tehničkim nokautom reprezentativca Crne Gore Miloša Vulovića. Vulović je prethodno u polufinalu pobijedio reprezentativca BiH Mesuda Selimovića koji je već jednom osvojio turnir osmorice po K1 pravilima u Sarajevu. U uvodnim borbama je prvo Ivan Skoko (Arti Ljubuški) u slobodnom načinu borbe (MMA) pobijedio Mateja Šendu iz Ploča, zatim je Tigo Giljević (Magnetsu Zagreb) pobijedio nokautom borca iz kluba Robert P. (Ljubuški) Antu Primorca – Hatu. On je i osvajač prijelaznog pokala stožernog brigadira Ludviga Pavlovića. Održana su i dva meča u amaterskom tajlandskom boksu, gdje je Ivan Marković (Škorpion Sarajevo) pobijedio Senada Berišu (Sparta, Sarajevo), dok je Ermin Hodžić (Pretorian, Sarajevo) savladao Derviša Bukvu (KTB – Scorpion, Orašje).


Predviđena glavna borba večeri između Ive Skopljaka i Gorana Doljanica iz Crne Gore nije održana zbog odustajanja od meča Doljanice. - Ono što mi uvijek imponira jest da su nastupili predstavnici nekoliko zemalja uz fair play navijanje blizu 1500 ljudi. Posebnu dimenziju spektaklu je dala minipiramida koja je po sudu svih bila najuspješnija dosad. To su bile borbe bez kalkulacija s raznovrsnim udarcima i tehnikama gdje se borci nisu štedjeli, rekao je u ime organizatora predstavnik kluba tajlandskog boksa “Ludvig Pavlović” iz Ljubuškog Ante Šimović.

Za dugogodišnju suradnju i medijsko pokroviteljstvo Klub tajlandskog boksa Ludvig Pavlović je Dnevnom listu dodijelio Zlatnu plaketu zahvale.

Pročitano 1785 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering