kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 11 Studeni 2016 23:21

Poziv na kampanju "Budi 8. igrač"

Poziv na kampanju "Budi 8. igrač"

Kao i prošle sezone, i ove sezone SEHA-Gazprom liga radi kampanju "Budi 8. igrač", koja je posvećena navijačima, kako bi se povezali navijači, klub i rukometno društvo.


 
Utakmica Izviđač Central osiguranje - Tatran Prešov, koji će se igrati 15. studenog, je izabrana za promociju kampanje "Budi 8. igrač“ u našem klubu i u BiH.


 
Projekt bi trebao promicati jedinstvo na tribinama i sportski duh kako bi se pokazalo da je rukomet sport s nultom tolerancijom na nasilje.


Mi sada zauzimamo važnu ulogu u ovom projektu, kao novi član SEHA - Gazprom lige i time želimo potaknuti sve navijače da daju podršku svojoj momčadi na ispravan način i da budu naš osmi igrač.

Tijekom predstojeće utakmice protiv RK Tatran Prešov imamo malo iznenađenje za naše navijače.


Navijači se mogu slikati u našoj dvorani i postaviti sliku na društvenim medijima uz hashtag # be8player. Najbolje navijačke fotografije s utakmice će biti nagrađene od strane SEHA - Gazprom lige.
 
U sklopu kampanje predviđeno je natjecanje za najboljeg navijača.


Natjecanje za najboljeg navijača ima tri runde, a ispod je kratki opis:

Prvi krug : fotografije navijača postavljene do 5. prosinca bit će objavljeni u našem Facebook be8player albumu.


CILJ: Najbolji navijač mora prikupiti najviše like-ova za svoju fotografiju koja će biti objavljen na Be8player FB albumu.


 
Drugi krug: 5 postova s najviše like-ova od svakog kluba SEHA lige u našem albumu će biti predstavljeni igračima tog kluba, a oni će izabrati svoje omiljene - to će proizvesti 10 pobjednika u drugom krugu.
 
Završni krug: krajnji pobjednik će biti izabran od strane navijača između četiri navijačke fotografije s najviše like-ova od ovih 10 koji će osvojiti dres i on/ona će biti nagrađen s titulom najboljeg rukometnog navijača sezone i osvojiti all inclusive vikend za SEHA Final 4 2017!


 
Vidi više o natječaju na: http://www.be8player.com/
 
Facebook: https://www.facebook.com/be8player/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/be8player/
Web: http://www.be8player.com/

Pročitano 1635 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering