kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 14:47

Izvičač u SEHA ligi: David među Golijatima u lovu na umjetnički dojam

Autor:  LJ::portal Autor: LJ::portal

Bilo je rukometnih znalaca koji su, vidjevši tko sve sudjeluje u i ovogodišnjoj SEHA Gaszprom ligi, smatrali da bi Izviđač CO sezonu mogao završiti bez ijedne i pobjede. Te projekcije Ljubušaci su srušili u zadnjem, 9. kolu prve polovice SEHA lige pobjedom protiv Tatran Prešova. Bio je to, ipak, kratki izlet u pobjedničke vode

jer je već sljedeći gost Brest Meshkov "skaute" vratio u realnost, piše Večernji listi.

 

Snaga, moć i rutina Bjelorusa pokazali su koliko je vrijedna i ta jedna pobjeda Izviđača, s obzirom na društvo u kojem se našao! Ushit je bilo gledati rukometaše Izviđača u prvom poluvremenu utakmice protiv Brest Meshkova. skromni prvak najsiromašnije države u Europi, udario je na skoro kompletni sastav bjeloruske reprezentacije plus internacionalni iz 9 zemalja. Prava je šteta što poluvrijeme bez tri standardna igrača, nije završio u pozitivi jer bi to protiv ekipe s čak pet dvometraša, medu kojima Litavac Dainis Kristopanas ima 213 centimetara, bila prednost Davida nad Golijatom. Međutim, to je već prošlost, "skauti" će već u četvrtak imati novo iskušenje, u Sloveniji protiv Celja PL. Na osnovi utakmice u Ljubuškom kada su "fantje" nezasluženo slavile, je dojam da je to jedino gostovanje na kojemu Izviđač CO ima kakvih-takvih izgleda.

 

Celje je dovoljno slavno za maksimalnu motivaciju igraća da kao na domać im utakmicama, daju sto dvadeset posto. Celje je grad rukometa, gdje se jednostavno ne možeš osramotiti, ako i ne krene. Pobjeda u Celju odjeknula bi kao 3 u Ljubuškom, a to za mlade igrače nije mala stvar. Nakon gostovanja u Celju, Izviđač 6. prosinca putuje u goste Tatranu koji će sigurno biti spreman za uzvrat, a za kraj godine ostale su dvije do-mače utakmice, dužnik Nexe 14. i moćni Veszprem 17. prosinca. Poredak, 1. Vardar 31, 2. PPD Zagreb 22, 3. Meshkov 20. 4. Veszprem 18. 5. Celje PL 15, 6. Gorenje 9. 7. Metalurg 7, 8. Nexe 7, 9. Tatran 6, 10. Izviđač CO 3.    

Pročitano 672 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering