kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 20:46

FOTO: Sudački velikani Hercegovine na humanitarnom turniru

Autor:  LJ::portal | Ana Autor: LJ::portal | Ana

Na prvom malonogometnom turniru sudaca humanitaraca okupilo se oko 120 nogometnih djelitelja pravde koji su se u osam skupina natjecali dva dana na parketu KSC Ilidža, a najviše uspjeha ostvarili su igrači Udruženja nogometnih sudaca i instruktora Sarajeva (UFSIKS) koji su ujedno bili i organizatori  turnira.

Sarajlije su u finalu s uvjerljivih 7:2 pobijedile kolege iz Zenice, a u borbi za treće mjesto Zapadno-hercegovačka županija je s 2:1 bila uspješnija od Tuzlanske. Sudjelovale su i kolege iz Goražda, Orašja, Travnika i Bihaća.

 

Pehar za prvo mjesto krasit će police UFSIKS, no najsjajnija medalja turnira pripada svim sudionicima jer je turnir opravdao svoju humanitarnu namjenu. Svi prisutni su izdvojili određena sredstva za pomoć roditeljskoj kući u Sarajevu, kojom upravlja Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH“. Ovo nije prvi, a naravno ni posljednji put, da pokreću i provode humanitarne akcije. Podsjetimo, prošle godine su sva udruženja sudaca dobrovoljno darivala krv.


Iz Udruge nogometnih sudaca i instruktora Zapadnohercegovačke županije posebno se zahvaljuju Central osiguranju i Toniju Kraljeviću, ministru financija Županije Zapadnohercegovačke koji su financijski potpomogli ovu akciju humanitarnih sudaca. HT Eronetu je sponzorirao trenerke, a Kramar Ljubuški troškove puta.

 

„Na ovom turniru je bilo najbitnije sudjelovati,rezultat nije bio u prvom planu nego druženje humanitarnog karaktera kako bismo pomogli onima kojima je pomoć potrebna. Velika hvala, prijateljima iz  Hercegovačko-neretvanske županije i gospodinu Ivanu Beusu koji im je dao pristanak da idu zajedno s nama i da sudjelujemo na ovom humanitarnom događaju“, rekao je za LJ::portal Goran Paradžik, kapetan hercegovačkih sudaca koji su opet pokazali veliko sudačko srce.

 

Pročitano 10068 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering