kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 14 Prosinac 2016 06:28

Izviđač godinu zaključuje dvostrukim domaćinstvom

Autor: bljesak.info Autor: bljesak.info Foto&Audio: radioljubuski.ba

Rukometaši Izviđača će nakon dva gostovanja kalendarski godinu zaključiti s dva gostovanja. U srijedu u Ljubuški dolazi Nexea iz Našica, dok u subotu Skauti dočekuju mađarski Veszprem.

 

“Nexe je u posljedenjim utakmicama ušao u dobar ritam, ali mislim da su zbog domaćeg terena veće šanse na našoj strani”, stvrdio je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

 

“U Prešovu nas je pet minuta djelilo od pobjede i ta igra također je argument protiv Nexea. Ekipa su s kojom možemo igrati, možemo ih pobijediti. Dobili su novog trenera, iskusna su ekipa predvođena Slovencem Davidom Špilerom, Vedranom Zrnićem i našim Marinom Vegarom, ali ponavljam, naša publika i domaći teren motiv su nam više da ostavimo srce na terenu”, zaključio je strateg Ljubušaka.

 

Najstadnardniji Skaut, Josip Šarac, također je istaknuo prednost domaćeg parketa.

 

“U Prešovu smo bez par važnih igrača odlično smo parirali Tatranu. Ekipa su s kojom možemo igrati, imaju par iskusnih igrača, ali na domaćem parketu svakako se nadamo pobjedi”, zaključio je.

 

Utakmica Izviđač Central osiguranje – Nexe igra se u srijedu u Gradskoj športskoj dvorani u 17 sati.

 

 

Audio zapis s tiskovne konferencije:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pročitano 1342 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering