kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017 21:07

NAJAVA: Ironman 70.3 Dubai

Autor:  andrejvistica.com Autor: andrejvistica.com

Ovu natjecateljsku sezonu počinjem slično kao i prošlu, utrkom u Dubai-u. Kao i lani, cilj za sezonu je kvalificirati se na Havaje. Međutim, za razliku od lani ne namjeravam loviti kvalifikaciju pod svaku cijenu. Planiram nastupiti na Ironmanu u Južnoj Africi i u Nici,

te na nekoliko polu-ironmana. Ako to ne bude dovoljno za kvalifikaciju onda ću put na Havaje odgoditi za neku drugu godinu. Ne želim doći na svjetsko prvenstvo potrošen kao lani.

Početak sezone je sličan, ali mnogo stvari se promjenilo u proteklih 12 mjeseci. Najveće promjene su da sam se oženio i preselio u Makarsku. Promjena je bilo i na sportskom planu jer sam nakon Havaja prekinuo suradnju sa Josephom Spindlerom koji mi je bio trener od 2011. godine. On je zaslužan za sve bitnije rezultate koje sam postigao, ali osjetio sam da mi nakon 6 godina treba promjena. Za početak ću trenirati sam sebe. Imam neke ideje koje bi volio isprobati i za koje mislim da će mi pomoći. S druge strane, svjestan sam da je teško biti objektivan sam sa sobom. Pokušat ću, pa ću na kraju sezone odlučiti da li nastaviti tako ili tražiti novog trenera.

Dugo sam se dvoumio da li uopće nastupiti u Dubai-u. Prerano mi je biti u top formi u siječnju, ali i većina konkurenata vjerojatno dijeli isto razmišljanje. Konkurencija je jača nego lani i bio bi zadovoljan ako uđem u prvih 10. Imam startni broj 4, a utrka starta u petak u 7:00 sati po lokalnom vremenu (4 sata po našem vremenu).

Pročitano 2488 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering