kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 28 Siječanj 2017 13:31

AUDIO: Futsal Dinamo gostuje u Ljubuškom

Autor:  Ljubuški portal | ljportal.com Autor: Ljubuški portal | ljportal.com Autor: Radio Ljubuški

Hrvatski malonogometni prvoligaš Futsal Dinamo, u nedjelju, 5. veljače, odigrat će prijateljski susret humanitarnog karaktera kod domaćina MNK Futsal Ljubuški u gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom.


Program počinje u 18:00 kada će na teren prvi izaći najmlađi: u predigri će klinci iz MNK Futsal Ljubuški odmjeriti snage s vršnjacima iz okruženja, a u 19:00 počinje glavni susret između Futsal Ljubuški i Futsal Dinama.


Svi posjetitelji kupnjom ulaznice u iznosu od 5 KM pomažu humanitarnu udrugu roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ iz Ljubuškog. Ulaznice će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, te u noćnom klubu Diamond, CB Bambus, CB Sirius, te u CB Bellami u Grudama.


Napominjemo da posjetitelje na ulazu u dvoranu očekuje promotivni štand sa klupskim suvenirima, te mogućnost učlanjenja u Futsal Dinamo i KND Bad Blue Boys.


Učlanjenjem u sportski kolektiv Futsal Dinamo postajete jedan od tisuću njegovih vlasnika koji javno i transparentno odlučuju o sudbini svoga kluba. Svaki novi član dobit će i prigodan poklon!

 

Poslušajte najavni spot

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 1904 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering