kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 31 Siječanj 2017 17:08

NK Sloga: Očekuju se pojačanja u svim redovima, Grbavac prema Zagrebu

Autor: M. Bebek, Sportske novosti | Radio Ljubuški Autor: M. Bebek, Sportske novosti | Radio Ljubuški

Ljubuška Sloga s pripremama za proljetni dio prvenstva u Drugoj ligi FBiH krenula je jučer pod vodstvom Slavka Limova. Ove zime na Babovcu će biti veoma prometno, a sastav uvelike izmijenjen u odnosu na jesenas. Nekoliko igrača odlučilo je okušati se u inozemstvu pa tako rubriku

„odlasci“ zasad čine: Dragan Jelavić, Viktor Vučić, Marko Sopta, Josip Galić i Ivan Grbavac. Trojica potonjih će u klubove iz Hrvatske - mladi Sopta će u trećeligaša Neretvanac iz Opuzena gdje su treneri bivši Slogaši Damir Vučić i Ante Strinić, Galić u Hrvace, dok će Grbavac put Zagreba.

Rubrika „dolasci“ zasad je prazna ali u klubu najavljuju da će podno kule Herceg Stjepana stići velik broj pojačanja.

- Pojačati ćemo se u svim linijama, Planiramo dovesti dva starija iskusna igrača, te šest-sedam kvalitetnih mladih nogometaša iz regije - kaže Limov.

Na početku prošle sezone Sloga je bila ambiciozan prvoligaš no vrlo brzo crno-žuti su se našli u nepovoljnoj poziciji i, kao što obično biva s novim klubovima lige, prvoligaški status nisu uspjeli očuvati, a igrački kadar postajao je sve tanji što se odrazilo i na tekuću sezonu pa je tako jesenas priliku dobilo nekoliko kadeta i juniora koji su uz prinove postali okosnica ekipe.

Uz neiskustvo i neuigranost nije se moglo više od tri pobjede i jedan remi iz 14 susreta što je klub dovelo do borbe za ostanak s Ramom i Kupresom.

- Bodovno ne možemo biti zadovoljni, ali s obzirom na to da smo kasno ljetos počeli s treninzima i u teškim uvjetima, mislim da smo uspjeli u onome što smo zamislili, a to je da ne budemo zadnji te da sa našim mladim igračima izguramo polusezonu za ostanak kluba u natjecanju. Uz pojačanja možemo do ostanka - smatra strateg Sloge.

Do početka prvenstva Ljubušaci će odigrati najmanje četiri test susreta.

 

Pročitano 5420 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering