kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 29 Prosinac 2013 23:38

Ante Grbavac, kadetski reprezentativac Hrvatske ponovno u dresu Izviđača

BH RUKOMET BH RUKOMET

Prijelazni rok u Bosni i Hercegovini još nije ni počeo, a mnogi klubovi polako slažu igračku križaljku za drugi dio sezone. Među njima je i ambiciozni Izviđač iz Ljubuškog, koji je za drugi dio sezone angažirao Ljubušaka Antu Grbavca.

Tragom te informacije kontaktirali smo kadetskog reprezentativca Hrvatske Antu  Grbavca, koji nam je otkrio razloge povratka u Izviđač i daljenje planove u karijeri.

Što je presudilo da se iz Zrinjskog vratite u matični klub i što možete reći o provedenom vremenu u Mostaru?

Glede odluke da se vratim u Izviđač najviše su presudili uvjeti treniranja, da bih se bolje pripremio za narednu sezonu kada se mislim okušati u daleko boljem i ambicioznijem klubu. Za Mostar mogu reći sve najbolje, te i to da sam svojom igrom dosta doprinio da se klub nalazi u dobroj rezultatskoj poziciji.

Znači u Izviđaču ostajete samo jednu polusezonu.

S Upravom kluba sam dogovorio suradnju do kraja sezone, a tada se mislim okušati u mnogo jačem klubu da napredujem u igračkoj i reprezentativnoj karijeri.

Može li ovaj Izviđač u doigravanje za prvaka BiH ?

Mislim da ovaj Izviđač može u doigravanja za prvaka BiH jer ekipa ima potencijala, a ja ću im nastojati pomoći u tome i opravdati očekivanja Uprave kluba.

Pročitano 1568 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering