kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 06 Siječanj 2016 18:13

Ornela Vištica: Zgrožena slikama djevojaka na društvenim mrežama, moram reagirati...

Autor: index.hr Autor: index.hr

Glumica Ornela Vištica odlučila se obratiti svim djevojčicama i mladim ženama koje čitaju njene statuse na Facebooku, ali i onima koje ne čitaju. Kako kaže, "zgrožena slikama koje gledam na društvenim mrežama, naprosto osjećam da moram reagirati

za sve djevojčice koje eto gledaju tu i tamo moj profil".

"Prije nekoliko godina bila sam u srednjoj školi. Opća gimnazija. U razredu je naprosto sramotno bilo dobiti nižu ocjenu. Borili smo se kao lavice i lavovi tko će biti bolji. I tko će više novog znanja i informacija usvojiti. Nismo baš imali vremena za izlaske i dotjerivanja.

Ispiti su se znali zaredati cijeli tjedan. Iz današnjeg pogleda svjesna sam koliko su neki profesori znali biti strogi prema nama. I danas sam im zahvalna na tome. Trebalo je sjesti i učiti satima. Moj razred je dugo godina imao najbolji prosjek u školi. Svatko od nas je bio najbolji u nečemu. Osvajali smo natjecanja. Većina kolega je danas uspješno završila svoje fakultete, a neki još uvijek završavaju. Paralelno s gimnazijom išao je kućni odgoj i Govornička škola.

Djevojčice moje drage, žudite da budete što bolje kao individue. Pazite koja glazba je baš vaš izbor, koji film gledate, što lajkate, osvještavajte sebe i svoju socijalnu inteligenciju. I puno čitajte, učite, budite što bolje u školi.

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

Učite kako se ponašati ovisno o situaciji, vremenu, prostoru i društvu u kojem se nalazite. Budite i rokerice i šminkerice ali nemojte zaboraviti biti male dame.

Kvantitet nemojte da vas zamara nego kvalitet. (količina ne, nego kakvoća).

Što znači pozdrav, zdravica, kako sjediti, kako jesti , kako govoriti i gdje i kada i kolikom glasnoćom, naravno što bliže standardu, kako se rukovati, kako se ponašati na ulici, restoranu, muzeju, kazalištu, klubu, gostionici, doma. Kako se odijevati ovisno o situaciji, vremenu i prostoru... Za sve to postoje pravila. (Govornička škola).

Ne kažem da sam ih ja sve do kraja usvojila, ali trudim se.

I dan danas me majka zna kritizirati i reći kako nisam pružila ruku starijoj susjedi i pitala je treba li pomoć...

Važno je stremiti ka lijepom i dobrom jer ste onda baš takvi.

Lijepi", napisala je glumica na svom profilu.

Pročitano 6514 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering