kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 17 Siječanj 2016 15:13

Glavaš pao na 'Oreškovića' pa ga savjetovao o uhljebima, prisluškivanju i HDZ-u

Autor: U zdrav mozak | LJ::portal Autor: U zdrav mozak | LJ::portal

Ovih dana svjedočimo nevjerojatnom fenomenu riječkog komičara Davora Jurkotića koji u svojoj emisiji U zdrav mozak, redom naziva naše političare i predstavlja im se kao mandatar Tihomir “Tim” Orešković. Mnogi su već nasjeli na njegov poziv i propisno se osramotili izjavama.

“Skinuo” je bivšeg predsjednika Ivu Josipovića, pa Željka Keruma i Jadranku Kosor.

No, Jurkotić je imao inspiracije nazvati još jednog našeg politčara i to onog s britkim jezikom beskrupuloznim izjavama. Riječ je o predsjedniku HDSSB-a, Branimiru Glavašu. Kako je bilo i za očekivati i on je nasjeo na Jurkotićevu imitaciju, ali za razliku od prethodne trojke, Glavaš je bio neumoljiv.

“Nesmijete popuštat na političke pritiske, 90 % vam je stranačkih uhljeba kojim ja ne bi dao tri novčića”, krenuo je Glavaš pojašnjavati “Oreškoviću”.

Kako je telefonska linija između “Oreškovića” i Glavaša bila slaba, Glavaš je na poticaj “Oreškovića” zaključio kako ih to prisluškuje “banda komunistička” i upozorio ga kako će ga prisluškivati i kada bude premijer. Odgovor Oreškovića, ili Jurkotića, je bio:
"Ma nemoj srat, prisluškuje nas banda komunistička".

Kako vam ne bi baš prepričali sve Glavaševe savjete najbolje bi bilo da cijeli razgovor, koji je bio toliko buran i ozbiljan da Glavaš nije spoznao do samoga kraja kako je sve to samo šala, pogledate sami:

 

 

Pročitano 2030 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering