kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 09:31

Sedam godina rada LJ::portala

Piše: LJ::portal Piše: LJ::portal

Prije sedam godina, 1. veljače 2009. godine, s radom je počeo Ljubuški portal, koji je nastao s idejnom vizijom praćenja događaja vezanih za Ljubuški i okolicu, te smo kroz proteklih sedam godina pronašl put do svoje ciljane publike. Nastojali smo, a to ćemo činiti i u buduće, približiti Ljubuški svima vama koji živite tu,

ali i biti poveznica svima onima koje je život odveo iz ovog kraja, pa smo tako u proteklih sedam godina objavili oko 15.000 članaka.

 

Prema Google Analytics-u od pokretanja do danas smo ostvarili više od 6,5 milijuna posjeta, a posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva svijeta, od BiH i Hrvatske (koje čine 85% ukupnih posjetitelja) preko Njemačke, UK, Švicarske, Norveške do SAD, Kanade i Australije.Zahvaljujemo se Mreži d.o.o. Mostar koja većpet godina pokreće naš LJ::portal, a također se zahvaljujemo i našim kolegama s drugih hercegovačkih portala na suradnji, također, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su prepoznali naš portal za svoje oglašavanje, a ponajviše smo zahvalni svima vama koji ste svaki dan tu i pratite nas iz minute u minutu!

 

Pročitano 1359 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering