kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 01 Ožujak 2016 23:30

Kolindin omiljeni doktor razveselio savjetnicu Bornu

Autor: Ana Lukiček | 24sata.hr Autor: Ana Lukiček | 24sata.hr

Madžar je srdačno pozdravio Bornu koja je pored političara i liječnika pozirala golog trbuha. Ispod crnog sakoa Rajić nije nosila grudnjak niti majicu. Zakopčala je jedan gumb pa su joj se nazirale grudi. Nasmijala se čim je ugledala samozatajnog Ljubušaka iz Radišića koji ne voli pričati o svom životu.

Upoznali su nas zajednički prijatelji, ali nažalost nemam vremena češće se družiti s Bornom jer sam okupiran poslom - rekao je markantni Hercegovac Tomislav Madžar (37) koji je radio u Uredu Predsjednika kao povjerenik za mlade i šport.

 

 Na pitanje ima li djevojku ili suprugu odgovorio je da je zadovoljan svojim životom i da ima sve što mu je potrebno.

 

Hobi postao biznis

Madžar je odrastao u mnogobrojnoj obitelji, a u Zagreb je preselio zbog studija. Medicinski fakultet završio je u roku. Pohvalio se da je indeks ispunio dobrim ocjenama, a dodatan džeparac zarađivao je organizirajući studentske zabave. Ubrzo je hobi, baš kao i prvi Bornin suprug Luka Rajić , pretvorio u unosan biznis pa se prometnuo u poznatog glazbenog organizatora.

 


Poznanstva s pjevačima Ninom Badrić , Matom Bulićem i Thompsonom olakšali su mu organiziranje humanitarnih koncerata, a posebno je ponosan na onaj na kojemu je zahvaljujuć Madžarovoj molbi zapjevao Mate Mišo Kovač .


U HDZ učlanio se 2006. godine i radio je u svim stranačkim kampanjama. Ipak, zbog politike i posla na medicinskom fakultetu nije se odrekao ljubavi prema glazbi pa često odlazi na koncerte estradnjaka.

 

Voli Danijelin opus

- Poznajem Danijelu Martinović godinama, a najviše volim njezin glazbeni opus iz doba Magazina. Vjerojatno mi je zbog podrijetla omiljena pjesma ‘Gdje Neretva hladna teče’, ali znam i njezine aktualne hitove - rekao je Madžar koji je na proslavi svoje doktorske disertacije dokazao da je istinski ljubitelj zabave. Gostima je pjevao Halid Bešlić , a na proslavu mu je stigla i tadašnja šefica, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović . Stoga ne čudi da je Madžar nakon prekida veze s izraelskim dizajnerom očarao i Bornu Rajić . Otkada se vratila u Zagreb često izlazi s prijateljicama i povremeno sa svojim sinovima, Bornom i Lukom Rajić .

 

Osim istog glazbenog ukusa Mađar i Rajić dijele i slične svjetonazore. Borna se nakon izbora odlučila proslaviti izborni rezultat učlanjenjem u HDZ.

 

- Svatko kome domovinski rat, te lik i djelo Dr.Franje Tuđmana nisu neupitne svetinje, neposredno ugrožavaju hrvatski državni suverenitet te kulturni i povijesni identitet nas Hrvata - komentirala je životna trenerica.

Pročitano 2616 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering