kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 25 Lipanj 2016 17:19

FOTO: Iz Graba stiže velika podrška Perišiću, Kaliniću i ostalim “Vatrenima”

Autor: D. Ivanković | dnevno.ba Autor: D. Ivanković | dnevno.ba

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Nikola Kalinić veliki su prijatelji i izvan nogometnog travnjaka bez obzira što u Italiji igraju za konkurentske klubove Inter i Fiorentinu. Njihovo prijateljstvo i nogometno “razumijevanje”

na najbolji je mogući način došlo do punog izražaja u susretu sa Španjolcima kada je Perišić asistirao Kaliniću za izjednačujući gol na isteku prvog poluvremena, a “Kale” uzvratio asistencijom za onaj pobjednički gol u završnici susreta.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

U čast njima dvojici, ali i svim ostalim “Vatrenima” mještani sela Grab u Ljubuškom odlučili su jednog Golfa “Keca”, i to još čapljinskih registarskih brojeva, obojati u crven-bijele kockice, ali kako bi i Portugalci znali što ih čeka naprijed su istaknuta upravo imena ovog sjajnog hrvatskog napadačkog dvojca.

U Grabu će i večeras biti živo i veselo, dakako i “vatrometa”, a sve s vjerom i nadom u novi veliki trijumf “Vatrenih” na putu do konačnog cilja, odnosno europskog trona.

Jednostavno, hrvatski gol “kec” će nezaustavljivo i Ronalda i društvo sa zapadnih Pirineja “prošišati”. Pa taman trebalo voziti u rikvercu!

Pročitano 5114 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering