kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 05 Studeni 2016 13:52

Cvrca: Nisam vjerovao u ovoliku popularnost, a možda dođe i do braka

Autor: Grude.com Autor: Grude.com

Dražen Božić Cvrca uistinu je živopisan lik, jednostavan za razgovor i izuzetno druželjubljiv. Ekipa portala boravila je na imanju Marića gaj gdje se posljednjih mjeseci, između ostalog, i održavalo snimanje emisije "Ljubav je na selu". U njoj se Cvrca prikazao u dobrom svjetlu.


 
- Ovdje sam imao snimanje, cijenim svoje prijatelje koji su mi pomogli u sudjelovanju u emisiji. Volim ljude i drago mi je kad se ovako družimo. Steklo se zahvaljujući emisiji dosta prijatelja, govori nam Cvrca u uvodu razgovora.


 
Zatekli smo ga kako kuha raštiku, pa ga pitamo jesu li djevojke s njegove farme u kuhanju tako inovativne. - Pa, ovo je hercegovački način kuhanja. Djevojke koje su ovdje boravile su većinom iz gradova prema Zagrebu, nije im raštika neki domaći pojam. Ali, bit će možda prilike i da je nauče praviti. Raštika je naše hercegovačko jelo koje nas je prehranilo u svim vremenima.


 
U emisiji Cvrca je pobrao brojne simpatije, ali teško je zaključiti što će na kraju biti. - Stvari se pomalo kompliciraju. Jedna ode, vidjeli ste, neka druga dođe. Iz ove sad perspektive čini mi se da je osnovno pravilo da je veći petljanac. To je onda bolje, kroz smijeh za Grude.com govori ovaj strastveni navijač Hajduka.


 
Postao je popularan u svim zemljama okruženja. - Nisam vjerovao u ovoliku popularnost, gdje god dođem ljudi se žele fotografirati i snimati sa mnom. Išao sam na utakmice Hajduka u Zagreb, onda tu u Split i nisam očekivao ovoliku popularnost, svi me cijene, pozdravljaju, govori Cvrca, ali i priznaje da nije uvijek bilo lako: - U emisiji je bilo svega i Marijana mi je davala samopouzdanje kad sam htio odustati. Treba tu živaca i strpljenja, a mogu reći da je cijela RTL televizija, cijeli tim bio uz mene, naglašava.


 
Za portal Grude.com ispričao je i kako se odlučio prijaviti na emisiju: - Radio sam u caffeu Derby, a tog jutra je na smjeni bila kolegica Sandra. Čuo sam da traže kandidate za emisiju "Ljubav je na selu", a u Marića gaju bila je Antonija koja je tražila kandidate. Došao sam tu, i već u 10 sati smo pričali o sudjelovanju, te sam samoinicijativno krenuo u emisiju. To je bila prvenstveno moja odluka na koju me nitko nije mogao nagovoriti. Ipak su meni 42 godine, govori. Podržala ga je i majka, a podrška obitelji je uvijek najvažnija. - Majka je se složila s mojom odlukom i bila mi je podrška. Rekla je, ako se i ne oženim nema veze, a ako mi netko bude odgovarao onda odlično, kaže nam Cvrca, a tijekom 4 dana cjelodnevnog snimanja, majka je bila kod kćeri, Cvrcine sestre.
 


Ističe da je obitelji bilo važno da je emisija pozitivna i da nije uvredljiva: - Bio je taj jedan opasan trenutak kada je Anja koristila noževe. Srećom, kamermani su spriječili nešto ozbiljnije.


 
Cvrca za Grude.com ističe da je osnovno pravilo njega i ostalih farmera, a to su Stanko, Dino, Sandra, Mario, Alojz i Denis bilo to da se drže zajedno. Ističe da je s djevojkama Josipom i Denitom ostvario najbolji odnos. - Ja se nadam da će emisija nešto pokazati, a možda dođe i do braka, znakovito govori Cvrca. Ističe da je ostvario dosta sjajnih prijateljstava, ali ponovno samozatajno kazao: - Možda se u nekom od prijateljstava krije i ljubav. Uostalom, gledajte u emisiji, zaključuje Cvrca i za kraj razgovora za portal Grude.com govori: Cilj mi je bio prikazati Hercegovinu u najboljem izdanju. Vidjeli ste prelijepu crkvu sv. Katarine u Grudama gdje smo bili na misi kod župnika fra Stanka Pavlovića, vidjeli ste Ljubuški i Kravice, moje Ružiće, ovo prelijepo imanje ovdje, a biti će toga još. Niz je hercegovačkih ljepota, zato gledajte emisiju, govori Dražen Božić Cvrca, Gruđanin koji sudjeluje u emisiji Ljubav je na selu.

Pročitano 3046 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering