kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 03 Prosinac 2016 08:54

Jurčić o vezi njegove Tije s Mamićem: On je korektan dečko sa zdravim pogledom na život

Autor: Dnevnik.hr Autor: Dnevnik.hr

Premda još ništa nije službeno, srce Marija Mamića osvojila je Tia Jurčić, pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića koji je u srijedu preuzeo ulogu i jednog od članova žirija na izboru za Kraljicu Hrvatske 2016. 
Okrunjena je Antonaet Levačić, a Jurčić je o izboru rekao: ‘Lakše je sjediti u saborskim klupama jer Hrvatska je puna ljepote, puna lijepih djevojaka.’


 
Za IN Magazin je kratko komentirao i vezu svoje pokćerke u čiji se život, kaže, ne miješa. No, svojeg novog potencijalnog zeta odobrava.


 
 
‘Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate’, rekao je Jurčić.


 
Međutim, veza još uvijek nije potvrđena, a Ljubo sam kaže da Tiji ne daje ljubavne savjete: ‘Ono što sam njoj dao do 15., 16. godine, to je to. Sad rezultat ćemo gledati narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog, osobnog života apsolutno sve njezine odluke poštujem', piše Dnevnik.hr.


 
Tia iza sebe ima pet godina dug brak s bivšim Ciboninim košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Domenica zbog kojeg su ostali u dobrim odnosima.

Pročitano 1171 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering