kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 20 Prosinac 2016 22:07

Teskerčani uživali uz pjesmu i ugodno druženje

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

Povodom nadolazećih blagdana, mladi iz sela Teskera u općini Ljubuški po prvi put su organizirali domjenak za svoje mještane. Cilj susreta je bio da se svi okupe uz pjesmu i lijepo blagdansko raspoloženje.


Uz hranu koju su mještani pripremali za tu prigodu, uživalo se u ugodnim razgovorima, dok je za najmlađe upriličena priredba kojoj je nazočio i Djed Božićnjak s vilenjakom. Kako ne bi zaboravili pravi smisao Božića, jedan kutak prostora bio je opremljen simbolikom male betlehemske štalice. Simboliku prave ljubavi treba prepoznati u skromnosti i poniznosti pa su tako mladi organizatori posjetili i one najstarije mještane koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na samom događaju.


„Moramo istaknuti da selo ima najstarijeg člana od 95 godina i najmlađeg člana od nepunih godinu dana. Od starijih smo nasljedili mnogo toga lijepog što nosimo kroz zivot, a mi to zelimo prenijeti i na mlađe. U ime cijelog sela svim prijateljima i pripadnicima kršćanske vjeroispovijesti želimo sretne blagdane te da im rođenje malog Isusa donese mir i blagoslov“, priopćili su mladi Teskerčani. 

Pročitano 2196 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering