kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nikola iz Mostara prije gotovo tri godine doživio je tešku prometnu nesreću zbog koje je tri mjeseca bio u komi. Kad se probudio, život mu je postao nezamisliv bez kolica… prenosi Hercegovacki.info.

Srijeda, 18 Siječanj 2017 22:06

HNŽ ostao bez premijerovih brkova

Premijer Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg godinama je bio prepoznatljiv po brkovima, svom zaštitnom znaku piše hercegovacki.info. Je li možda riječ o okladi ili nečem sličnom nije poznato.

Da se birala po izgledu i ljepoti, raštika bi zasigurno uhvatila jednu od zadnjih pozicija na povrtnoj listi. No, ona je i živi dokaz kako dekorativnost ne znači nužno i kvalitetu. U njezinim, u ovo ledeno zimsko vrijeme hrapavim i zgurenim listovima krije se izdašno nutritivno blago,

Pjevačica grupe Karma, Stella Medić (po ocu Radišćanka), umalo se prije dva dana u svom stanu u Imotskom ugušila ugljičnim monoksidom. Spasilo je to što je teško disala pa je ostala budna i često provjetravala stan.

Na Makarskom primorju već treći dan je nastavljeno hladno i vjetrovito vrijeme. Društvenim mrežama širi se video s nadzorne kamere iz jednog kafića u Makarskoj. Ekipu koja stoji iza videa ova nastala situacija ih je dobro zabavila, a bome je i nas iako ovo nije niti malo bezazleno

Još je prekjučer započela promjena vremena koja nam je donijela kratkotrajne, ali dobrodošle oborine, a od jučer glavno obilježje vremena su bura i pad temperature zraka, piše Crometeo. Bura je već tijekom četvrtka ponegdje dosezala olujnu brzinu i orkanske udare.

Petak, 06 Siječanj 2017 20:10

Znate li kada treba raskititi bor?

Božićno drvce - kažu neki - valja raspremiti danas prije sumraka, kako ne bi tko, ne daj Bože, pomislio da pošten katolik slavi pravoslavni Božić. Ovo objašnjenje nije samo glupo, nego je i bogohulno: ako je što katolicima i pravoslavnima zajedničko

Uoči Božića novinari Naše TV iz Mostara posjetili su vrtiće diljem Hercegovine i pitali mališane što znaju o Božiću. U videoprilogu pogledajte odgovore djece iz ljubuških vrtića.

U utorak, u 15.49 sati, još jedan potres je zatresao Hercegovinu, a ovoga puta epicentar je bio kod Ljubuškog, točnije u Studencima u blizini vodopada Kravica.

Povodom nadolazećih blagdana, mladi iz sela Teskera u općini Ljubuški po prvi put su organizirali domjenak za svoje mještane. Cilj susreta je bio da se svi okupe uz pjesmu i lijepo blagdansko raspoloženje.

vtc nov 16 12 16

ding inzenjering